Facebook |   Twitter |   YouTube

Prednosti  BVL TopStar rezača silaže

Iznimna stabilnost okvira

Ima izjemno stabilno konstrukcijo okvirja
BvL TopStar se proizvodi isključivo u firmi BvL u Njemačkoj i podvrgnut je strogim nadzorom kvalitete. Svaki stroj je prije isporuke pregledan i temeljito ispitan. Ima iznimno stabilnu konstrukciju okvira, koji omogućuje profesionalnu upotrebu stroja.

Visoka kvaliteta reza

Visoka kvaliteta odreza
Sve noževe pogoni samo jedan cilindar. Svi pogonski elementi su zaštićeni u rezalnom okviru i tako ne dolaze u dodir sa silažom, stranim tijelima ili prljavštinom. Noževi su izrađeni od mehanički otpornog čelika, posebnim postupkom dugogodišnjeg iskustva BvL. Tanak okvir rezača  zahtijeva malo snage za pomicanje kroz silažu, povezanost hidrauličnog cilindra i prenosnog mehanizma optimalno iskorištava snagu hidraulike.  Na taj način s malom snagom hidraulike postiže se visoka kvaliteta reza.

Jedinstven sistem rezanja

Edinstven sistem rezanja
Sistem sa dvojnim nožima BvL,  očarava sa jedinstvenim rezanjem. Sve noževe odjednom pogoni jedan pogonski cilindar, posljedica  je odlično rezanje.

Udobno upravljanje

Udobno upravljanje
Uz neposredan priključak lako sa svim hidrauličnim funkcijama upravljate sa udobnim elektromagnetnim daljinskim upravljačom.

Čeona ili stražnja hidraulika

Čelna ali zadnja hidravlika
Stroj je moguće priključiti na prednju ili stražnju hidrauliku.

 

 Spletni upit

Kako biste dokazali da niste robot molimo označite donje polje

Obriši Pošalji upit >>

* Podaci označeni zvjezdicom su obvezni!

Več 15 godina sa vama Servis in rezervni djelovi Stručno savjetovanje Razvoj je naša prednost Uslužni prodavači