Facebook |   Twitter |   YouTube

 

Prednosti stočnih mixer prikolica BVL

EDS- Sistem – Jednakomjerno pražnjenje i doziranje krme

Enakomerno praznjenje in doziranje krme
Patentirani EDS sistem (Exact Dosing System), kompanije BVL, omogućuje jednakomjerno pražnjenje mikser prikolice i doziranje krme, bez pokretne trake. Pomoću posebno oblikovanog puža i gumenog mijeha krma je na obje strane prikolice točno dozirana.

Odvojeno podvozje – Visoka pouzdanost i dugi životni vijek

Visoka zanesljivost in dolga življenjska doba
Sve stočno mješaone prikolice tvrtke BVL imaju odvojeno podvozje sastavljeno iz robusnih U profila nosača.

Glatko valjana miješajuća posuda – Visoko iskorištavanje volumena


Gladko valjana mešalna posoda – Visoko izkoriščenje volumna
Svaka stočno miješajuća prikolica kompanije BVL ima posebno napravljen miješalno-rezajući puž. Optimalan razmjer između veličine puža (broj zavoja), i veličina miješajuće posude omogućuje optimalno miješanje i rezanje krme. Glatko valjana miješajuća posuda omogućuje brzo miješanje krme, za rad  treba vrlo malo pogonske snage, što štedi gorivo i vrijeme.

Svestran mješaono rezajući puž – Čuva strukturu krme i zahtjeva malo pogonske snage!

Vsestranski mešalno rezalni polž – Ohranja strukturo krme in potrebuje malo pogonske moči
Firma  BVL je za pogon puževa zasnovala posve novi, robusni planetarni pogon u  uljnoj kupki. Posebno osiguran puž garantira dug životni vijek. Na pužu su pričvrščeni posebni rezajući noževi, napravljeni iz Hardox materijala.

Elektronsko upravljanje – Visoka udobnost upravljanja s pritiskom na gumb

Elektronsko upravljane – Visoko udobje s pritiskom na gumb

Sve stočno miješajuće prikolice firme BVL (osim V-Mix eco), opremljene su sa elektronskim upravljanjem. S pomoću jednostavne konstrukcije i pouzdane  tehnike upravljanje je vrlo jednostavno i pouzdano!

Fiksno privaren obruč – Robusno i sigurno

Fiksno privarjen obroč – Robustno in varno

Fiksno privaren obruč namješten je na svim mikser  prikolicama BVL. Fiksno privaren obruč onemogućuje padanje krme iz mikser  prikolice. To se posebno vidi na početku miješanja kvadratnih ali i okruglih bala. Konstrukcija je zbog toga robusna i daje posudi za miješanje još veću stabilnost.

Još jedna posebnost mikser  prikolice BVL, je Vario obruč. Taj obruč je na unutarnjoj strani miješaone posude namješten sa lancima i prilagođava se visini  krme u miješaonoj posudi. S tim se sprečava, blokiranje krme između miješajućeg puža i obruča, i tako se nepotrebno produžilo vrijeme miješanja. Vario obruč je posebno primjeren kod miješanja slame i bala.

Integriran sistem Kamer

Integriran sistem Kamer
Sigurnost: nema mrtvih, sakritih kuteva - modeli V-Mix LS su serijski opremljeni sa sigurnosnim sistemom za vožnju unazad. Sistem je sastavljen iz dvije kamere i visoko rezolucijskog TFT LCD ekrana, koji je namješten u traktorskoj kabini. Jedna kamera je namještena straga na utovarnoj rampi i omogućuje pregled kod vožnje unatrag, druga kamera je namještena na gornjem rubu miješaone posude i omogućuje vizualnu kontrolu nad postupkom rezanja silaže, utovara i miješanja krme.
Svakako je taj sistem, opcijski, a dostupni su također i kod svih ostalih modela stočno miješaone prikolice.

Radni podest i ljestve za jednostavan i siguran pogled u mješalnu posudu!

Delovni podest in lestev za enostaven in varen vpogled v mešalno posodo
Sve  stočne mixer prikolice BVL (osim V-Mix Eco i V-Mix 13-17 2S), serijski su opremljene sa radnim podestom i ljestvama. Preko radnog podesta lako i jednostavno promatramo proces miješanja i jednostavno i sigurno dodajemo stočne dodatke.

GS pečat o provjerenim sigurnosnim standardom

GS pečat o preverjenih varnostnih standardihSve stočno miješaone prikolice firme BVL su u  serijskoj razlikosti, proizvedene sukladno sa strogim zakonskimi propisima DIN EN 703, i sukladne svim važećim sigurnosnim standardima.

Više od 1000 različitih modela – proizvedeno  u Njemačkoj

Več kot 1000 različnih modelov – izdelano v Nemčiji
Svaka stočno mješaona prikolica je proizvedena  individualno, prilagođena potrebama i željama kupca. Sa više od 30-godišnjim iskustvima kod izrade stočno miješaonih prikolica garantiramo vrhunsku kakovoću. Firma BVL raspolaže sa najraznolikim programom stočno mješaonih prikolica u Europi.

 

 Spletni upit

Kako biste dokazali da niste robot molimo označite donje polje

Obriši Pošalji upit >>

* Podaci označeni zvjezdicom su obvezni!

Več 15 godina sa vama Servis in rezervni djelovi Stručno savjetovanje Razvoj je naša prednost Uslužni prodavači