Facebook |   Twitter |   YouTube

 

 O Nama

Tvrtka Mehanizacija Miler d.o.o. sa sjedištem u Kalinovcu je mlada tvrtka na Hrvatskom tržištu, nastala je kao posljedica širenje djelovanja istoimene matične tvrtke iz Ravne na Koroškem, Slovenija. Dugogodišnje iskustvo na području prodaje poljoprivrednih strojeva, rezervnih dijelova i alata, organizacije i izvođenja servisnih usluga postavili su tvrtku na vodeću poziciju tržišta Slovenije, to želimo ponuditi i postići na tržištu Hrvatske.

 Razvoj i uspjeh tvrtke povezan je s partnerskim odnosom sa dobavljačima i kupcima. Zastupamo tvrtke Krone, Joskin, BVL, Sfoggia, Eschlbock, Reform, Oehler, Rauch, Posch,Elho, Tobroco i Vigolo, Farmtech, Regent i Lindner traktore.

Sami brendovi već govore dosta za sebe, Krone sa 100 godišnjom tradicijom, lider u inovacijama i razvoju kosilica, okretača, sakupljača, Joskin - vrhunski proizvođač cisterni, BVL - specialist za silažu, Eschlblock iverači za sječku - ponos i tradicija iz Austrije...........

Zadovoljstvo naših kupaca i naših partnera je najbolja preporuka za rad i razvoj našeg stručnog i osposobljenog osoblja. Želimo biti dijelom vizije razvoja i postizanja europskih poljoprivrednih normativa u Hrvatskoj.

Vaš Mehanizacija Miler team je spreman za zajedničke izazove!