Facebook |   Twitter |   YouTube

Prednosti trivretenih - bočnih sakupljača Krone Swadro

Bez održavanja i trajno podmazano

brez vzdrževanja

Swadro – sakupljači su pogonjeni preko zatvorenih pokretača s konusnim zupčanicima u tekućoj masti. Time je osigurano stalno jednakomjerno i optimalno mazanje. Nema mazanja mazalicom.

Praktično

prakticno

Brzo i jednostavno: skidanje i stavljanje kompletne ruke za grabljenje s upravljačkom ručicom i ležajem. Nakon odstranjivanja samo dvaju vijaka možete kompletnu jedinicu izvući iz rotora. Nakon odstranjivanja dvaju šupljih pričvrsnih prstena moguće je zamijeniti i vanjski kraj ruke.

Ništa ne ostaje na tlu

cisto delo

Za čist rad: svaki put s četirima dvostrukim žbicama na ruku za grabljenje. Ruke s debelim stijenkama i 9,5 mm žbice s ovojima s velikim promjerom osiguravaju dug životni vijek, elastičnost i stabilnost.

Dura – Max

krmilna proga

Transportna traka dvostruke tvrdoće i udarne čvrstoće. Kaljeni lijev osigurava visoku otpornost na habanje bez imalo održavanja. Za tu transportnu traku važi trogodišnja garancija. Upravljanje sakupljača ruku odvija se preko jako dimenzioniranih, trajno podmazanih upravljačkih kotača. Tijek transportne trake osigurava čisto grabljenje i uzorno oblikovane uglate komade otkosa.

Visoka osjetljivost i preciznost

vremensko odporni elektromotor

Modeli Swadro 1010 serijsko su opremljeni podesivim elektromotorima koji su otporni na vremenske uvjete. Prednost: udobno i apsolutno precizno podešavanje radne visine s traktorskog sjedala.

Kardansko ili kruto

kardansko ali togo

Možete birati! Ploča s uzdužnom rupom za slobodno kretanje u smjeru vožnje. Tridem sustav osovina upravlja kardansko pričvršćen rotor. Ploča bez uzdužne rupe za kruto pričvršćivanje rotora u spoju s jednostavnom osovinom.

Jet-efekt!

mehko spušcanje

Čisto i meko spuštanje kardanskim pričvršćivanjem rotora!
Upravljanje rotora KRONE središnje montiranih – ima smisla: pri spuštanju rotora stražnji kotači prvi dodiruju tlo, a zatim prednji kotači tridem osovine – pri dizanju to se odvija u obrnutom redoslijedu. Zato žbice tijekom dizanja i spuštanja rotora ne uranjaju u tlo i ne oštete tlo te ne uprljaju krmu. KRONE ima rješenja za kvalitetnu visoko vrijednu krmu.Spletni upit

Kako biste dokazali da niste robot molimo označite donje polje

Obriši Pošalji upit >>

* Podaci označeni zvjezdicom su obvezni!

Več 15 godina sa vama Servis in rezervni djelovi Stručno savjetovanje Razvoj je naša prednost Uslužni prodavači