Facebook |   Twitter |   YouTube

Prednosti šestovretenih - središnjih sakupljača Krone Swadro 2000

Bez održavanja i trajno podmazano

Swadro – sakupljači su pogonjeni preko zatvorenih pokretača s konusnim zupčanicima u tekućoj masti. Time je osigurano stalno jednakomjerno i optimalno mazanje. Nema mazanja mazalicom.

Praktično

Brzo i jednostavno: skidanje i stavljanje kompletne ruke za grabljenje s upravljačkom ručicom i ležajem. Nakon odstranjivanja samo dvaju vijaka možete kompletnu jedinicu izvući iz rotora. Nakon odstranjivanja dvaju šupljih pričvrsnih prstena moguće je zamijeniti i vanjski kraj ruke.

Ništa ne ostaje na tlu

Za čist rad: svaki put s četirima dvostrukim žbicama na ruku za grabljenje. Ruke s debelim stijenkama i 10 žbice s ovojima s velikim promjerom osiguravaju dug životni vijek, elastičnost i stabilnost.

Dura - Max

Transportna traka dvostruke tvrdoće i udarne čvrstoće. Kaljeni lijev osigurava visoku otpornost na habanje bez imalo održavanja. Za tu transportnu traku važi trogodišnja garancija. Upravljanje sakupljača ruku odvija se preko jako dimenzioniranih, trajno podmazanih upravljačkih kotača. Tijek transportne trake osigurava čisto grabljenje i uzorno oblikovane uglate komade otkosa.

Visoka osjetljivost i preciznost

Modeli Swadro 2000 serijski su opremljeni s podesivim elektromotorima koji su otporni na vremenske uvjete. Prednost: udobno i apsolutno precizno podešavanje radne visine s traktorskog sjedala.

Kardansko ili kruto

Možete birati! Ploča s uzdužnom rupom za slobodno kretanje u smjeru vožnje. Ploča bez uzdužne rupe za kruto pričvršćivanje rotora u spoju s jednostavnom osovinom.

Udobno upravljanje

Udobno krmiljenje

Upravljanje se odvija isključivo preko folijske tipkovnice upravljačkog uređaja (neutralni tijek traktorske hidraulike). Zaslon služi za nadzor i pomaže pri podešavanju. Swadro 2000 možete priključiti na hidrauliku „load-sensing“.

Podešavanje radne širine

Nastavitev delovne širine

Potpuno hidraulično preko teleskopskih ruku. Pri tome se također pomiču kutni pokretači, koji preko kardanskih vratila pokreću prednje rotore. Prednost: stalno optimalno prekrivanje teleskopskih cijevi.Spletni upit

Kako biste dokazali da niste robot molimo označite donje polje

Obriši Pošalji upit >>

* Podaci označeni zvjezdicom su obvezni!

Več 15 godina sa vama Servis in rezervni djelovi Stručno savjetovanje Razvoj je naša prednost Uslužni prodavači