Facebook |   Twitter |   YouTube

Prednosti BiGPack - balirke za velike kvadratne bale

Ništa ne ostaje na tlu

BiGPack VFS 890/1270/1290/1290 HDP/12130

Radnom širinom 1,95 m ili  2,35 m (po DIN 11220), 5 nizovima žbica, razmakom među 55 mm i 6 mm debelim žbicama neupravljani uređaj za sakupljanje EasyFlow radi apsolutno čisto. Kružni pritiskivač omogućuje kontinuirani tijek smjese. Potporni kotači s pneumaticima podesivi su po visini bez alata te se dobro prilagođavaju uvjetima tla.

Osnova za miran rad

Osnova za miren tek balirke BIGpack

Poznato nam je svima: udaranje i nemiran rad – svojstvo mnogih balirki za istiskivanje bala. Osnova za miran rad i malu potrošnju snage kod balirke BiGPack je zamašnjak velikih dimenzija. Čitav je pogon uzorno zaštićen! Pri puštanju u pogon balirke BiGPack odvija se zaštita preko klizne spojke, no, kad dođe do preopterećenja stroja, slomi se strižni vijak ili sklizne klinasta spojnica.

Velika protočnost i precizan rez na 44 mm

BigPack natančen rez

Dvostruki rezači, svaki put po 4 na obim rezno-pogonskog rotora, zahvaljujući raspoređenosti u obliku slova V režu s manjom potrošnjom snage. Na 1200 mm širokom kanalu montiranih je 26, a na 800 mm širokom kanalu 16 noževa. Neposredni pogon rotora štiti odmična spojnica.

KRONE X-Cut: „Princip pretinca“

Princip predala Big Pack

Za stavljanje i skidanje noževa hidraulički se spusti kaseta s noževima. Kaseta s noževima, odn. dijeljeni nosači, može se udobno izvući na stranu. Za održavanje ili za promjenu duljine rezanja slobodne noževe možete jednostavno izvući. Odstranjene noževe zamijenite s »slijepim« noževima. Pojedinačna zaštita noževa s oprugama osigurava neometan rad stroja u slučaju da strano tijelo naleti na nož.

KRONE VFS: Vrhunski oblik!

Top oblika Big Pack

Slika 1
Potpuno promišljeno: Sustav VFS radi s 5 nizova potisnih rezača, jednim nizom prijenosnih rezača i zadržavačem. Potisne rezače usmjerava zajednička transportna traka, a prijenosne rezače druga, okretljiva traka.

Slika 2
Dok se transportna traka prijenosnih rezača ne okrene, potisni rezači guraju permanentnu smjesu za prešanje u dovodni kanal te je prešaju. Zadržavač smjesi za prešanje sprječava ulazak u kanal za prešanje.

Slika 3
Tek kad je dovodni kanal pun, zadržavač se automatski okrene natrag. Pri tome oslobodi prijelaz u kanal za prešanje te istovremeno oslobodi spojku.

Slika 4
Spojka okrene transportnu traku dovodnog niza rezača, koji guraju smjesu za prešanje u kanal za prešanje. Zatim zadržavač i potisni rezači automatski se pomaknu u početni položaj.

Dvostruki ili jednostruki – savršeni čvorovi!

Odlični vozli Big Pack

Čvrsto zbijene i stabilne bale: garantirano sa sustavom vezivanja KRONE. Sustav vezivanja na BiGPack 890 napravi četiri čvorove, a na BiGPack 1270, 1290 i 12130 šest čvorova. KRONE nudi uređaj za dvostruko vezivanje pri širini kanala od 900 mm dalje serijsko. Čišćenje uređaja za vezivanje odvija se pomoću stlačenog zraka i stalno se brine za najbolji rad i najveću pouzdanost.

Tri uređaja za upravljanje

Krmilniki Big Pack

Za modele BiGPack KRONE nudi tri uređaje za upravljanje:
Basis, Medium i Komfort. Tako na uređaju za upravljanje »Basis« s potenciometrom podesite hidraulički tlak. Kod varijante »Medium« s traktora podesite također zbijenost bala. Osim preglednog grafičkog zaslona izvedba »Komfort« nudi još funkcije, kao što su npr. istiskivanje preostale bale, kao i brojač bala za 20 pojedinih klijenata.

Varijante podvozja

Podvozja Big Pack

Serijsko standardno – jednostruka osovina: S najvećom brzinom 40 km/h i velikim pneumaticima (do BiGPack 1290 HDP). S obzirom na tip na raspolaganju su vam različiti pneumatici od 600/50-22.5 PR do 800/40 R26.5.
S tandem osovinom kao boogie-agregat, BiGPack radi i na 50 km/h mirno i štiti vozača i stroj. Možete birati: između automatski upravljanom stražnjom osovinom – s hidrauličkom blokadom u središnjem položaju – do 50 km/h, ili neupravljanom varijantom za brzinu 65 km/h.Spletni upit

Kako biste dokazali da niste robot molimo označite donje polje

Obriši Pošalji upit >>

* Podaci označeni zvjezdicom su obvezni!

Več 15 godina sa vama Servis in rezervni djelovi Stručno savjetovanje Razvoj je naša prednost Uslužni prodavači