Facebook |   Twitter |   YouTube

Prednosti iverača Eschlböck Biber 82

Kombiniran rotor

Novi iverači za drvo, Eschböck Biber, odlikuje lagana konstrukcija i potrebna mala pogonska snaga. Noževi i rezni uređaji, ovisno o podešenim nastavcima i površini za dovod, primjereni su za iveranje fine sječke, isto kao i za iveranje grube sječke u industrijskim pogonima. Samo kod iverača Eschböck birati možete između robusnih noževa za rezanje i brzo zamjenjivim oštricama, a oba nastavka opremljena su sa sigurnosnim uređajem.

Velika zamjenjiva površina za dovod

Velika, dvodijelna i potpuno zamjenjiva površina za dovod iverača Eschböck Biber omogućuje iveranje jednakomjerne, fine sječke čija veličina je u kategoriji G30, jednako kao i iveranje grube sječke kategorije od G50 do G100.

Velik i otporan ventilator

Veliki ventilator proizveden je od izdržljivog materijala i brine za djelovanje bez grešaka, a omogućuje iveranje grube sječke sa minimalno prašine.

Precizno izbacivanje

Hidraulično izbacivanje podesivo je po visini i ima teleskopsku dužinu. Uz to, izbacivanje možemo usmjeriti prema gore ili dolje. 

Kliješta za cijepanje Spaltbiber

Cjepač biber, koji je dostupan kao dodatna oprema, učinkovito, s niskom potrošnjom energije, procjepa svaki panj, bez obzira na njegovu duljinu ili opseg. Konstrukcija i način rada omogućuju momentalno rezanje i cijepanje a s tim i visoku produktivnost.Spletni upit

Kako biste dokazali da niste robot molimo označite donje polje

Obriši Pošalji upit >>

* Podaci označeni zvjezdicom su obvezni!

Več 15 godina sa vama Servis in rezervni djelovi Stručno savjetovanje Razvoj je naša prednost Uslužni prodavači